Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Απονομή βεβαιώσεων στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πωγωνίου. Ετοιμάζεται το πέμπτο Σεμινάριο Δια Βίου Μάθησης και το έννατο κατά σειρά στον Δήμο.





Η δήλωση του Δημάρχου  «Διεκδικούμε το δικαίωμα της γνώσης και φιλοδοξούμε να αναδείξουμε και να προβάλουμε τον Πωγωνήσιο Πολιτισμό» που πρωτοακούστηκε στα εγκαίνια του Ανοιχτού Πανεπιστημίου γίνεται πράξη με την απονομή των πρώτων Βεβαιώσεων Παρακολούθησης στους ενήλικες του Δήμου Πωγωνίου .
Ο Δήμος Πωγωνίου λειτούργησε ένα από τα πρώτα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης στην Ήπειρο. Ολοκληρώνει το (4ο) σεμινάριο στην προαναφερόμενη δομή  και το παρόν χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται οι εγγραφές για το (5ο) πέμπτο.
Σύνολο (9) εννέα τα σεμινάρια που πραγματοποιεί  ο Δήμος μέχρι σήμερα  μαζί με τα (3) τρία της μελισσοκομίας και (1) της αμπελουργίας (που οργάνωσε ο ίδιος) και εκπαίδευσαν πάνω από 250 δημότες και φίλους της γνώσης.
Η ίδρυση του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστήμιου του Δήμου Πωγωνίου ολοκληρώνει τις πρώτες προσπάθειες για να τεθούν οι βάσεις στον δύσκολο δρόμο της εξοικείωσης των δημοτών του ακριτικού Πωγωνίου στην δια βίου μάθηση.
Στην σεμνή τελετή παραδόθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στους επιτυχόντες του πρώτου κύκλου , των Αγγλικών και της Πληροφορικής στο Καλπάκι. Θα ακολουθήσει το νέο τμήμα πληροφορικής στον Παρακάλαμο και νέα τμήματα πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου